Pakar

Kesihatan Lutut

Anda

Siapa Kami?

Kami merupakan sebuah syarikat pengeluar produk kesihatan jenama AMANI LIFE. Syarikat kami telah beroperasi sejak tahun 2014 dan telah membantu hampir 1 juta pelanggan dalam penjagaan lutut.

KEPAKARAN kami adalah membantu mendidik, dan memberi kesedaran kepada masyarakat tentang PENJAGAAN KESIHATAN LUTUT supaya mereka dapat menjalani aktiviti harian dengan penuh keceriaan dan gembira disamping menunaikan ibadat dengan penuh kesempurnaan.

MISI

Mendidik dan memberi informasi kepada masyarakat mengenai kepentingan penjagaan kesihatan lutut, langkah-langkah pencegahan dan pilihan rawatan, melalui kempen-kempen, seminar-seminar, ceramah-ceramah, risalah-risalah dan buku-buku.

VISI

Menceriakan lutut setiap insan

VALUE

• Spiritual
• Family
• Health
• Desire
• Love

amani-logo

Latar Belakang

Amani Life Sdn Bhd ditubuhkan pada 4 Februari 2014. Syarikat kami beroperasi di Kota Kemuning, Shah Alam, Selangor. Produk utama kami adalah AMANI PAIN RELIEF GEL iaitu gel sapuan untuk melegakan sakit lutut, sakit pinggang & sakit bahu.

Syarikat kami berstatus Bumiputera dan didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia. Kami telah mengembangkan perniagaan kami ke seluruh negara dan produk-produk kami boleh didapati dari wakil-wakil jualan yang sah di seluruh negara.

BAGAIMANA SAKIT LUTUT TERJADI?

Hubungi kami untuk maklumat lebih lanjut.

Start typing and press Enter to search