Pakar

Kesihatan Lutut

Anda

Siapa Kami?

Kami merupakan sebuah syarikat pengeluar produk kesihatan jenama AMANI4LIFE. Syarikat kami telah beroperasi selama 3 tahun dan telah berjaya membantu lebih 350 ribu orang dalam penjagaan lutut.

KEPAKARAN kami adalah membantu mendidik, dan memberi kesedaran kepada masyarakat tentang PENJAGAAN KESIHATAN LUTUT supaya mereka dapat menjalani aktiviti harian dengan penuh keceriaan dan gembira disamping menunaikan ibadat dengan penuh kesempurnaan.

MISI

Mendidik dan memberi informasi kepada masyarakat mengenai kepentingan penjagaan kesihatan lutut, langkah-langkah pencegahan dan pilihan rawatan, melalui kempen-kempen, seminar-seminar, ceramah-ceramah, risalah-risalah dan buku-buku.

VISI

Menceriakan lutut setiap insan

VALUE

• Spiritual
• Family
• Health
• Desire
• Love

amani-logo

Latar Belakang

Amani Life Sdn Bhd ditubuhkan pada 4 Februari 2014. Syarikat kami beroperasi di Alam Avenue Seksyen 16, Shah Alam. Kami adalah pengasas bagi produk AMANI4LIFE-Pain Relief Gel iaitu produk untuk membantu melegakan sakit lutut.

Syarikat kami berstatus Bumiputera dan didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia. Kami telah mengembangkan perniagaan kami ke seluruh negara dengan terbinanya laman web kami iaitu www.amani4life.com

Kami mempunyai akaun Facebook rasmi AMANI4LIFE iaitu Amani Official (Solusi Lutut Amani). Melalui laman web dan Facebook inilah kami memulakan perniagaan kami dimana para pelanggan boleh berinteraksi dengan kami secara online. Segala maklumat serta produk jualan kami terdapat di dalam laman web tersebut bagi memudahkan para pelanggan membuat tempahan melalui agen kami.

BAGAIMANA SAKIT LUTUT TERJADI?

Hubungi kami untuk maklumat lebih lanjut.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
There are no products in the cart!