UBAT LUTUT #1 SEJAK 2014

Melegakan Sakit Lutut Secara Sapuan

Play Video

HARI NI KAMI NAK BONGKAR..

BAGAIMANA AMANI BANTU SELESAIKAN MASALAH PESAKIT LUTUT SEBELUM NI..!

0
Botol Telah Terjual

Kami terima beratus aduan dari pesakit lutut setiap hari.

Rata-rata dari mereka mengadu mengalami simptom seperti berikut :

  • Lutut rasa sakit masa nak bangun
  • Lutut rasa sakit masa nak naik tangga sampai terpaksa berpaut
  • Tak boleh nak solat berdiri sebab sakit lutut
  • Susah nak lipat kaki
  • Belakang lutut rasa tegang masa nak bangun dari tidur

ADAKAH ANDA ADA

Jika ya, ini bermakna anda sedang mengalami simptom sakit lutut yang kronik.
Masa ni anda mungkin masih boleh bekerja dan buat aktiviti harian.

Tapi kalau dibiarkan dan tidak dirawat segera akan membawa kepada masalah sakit lutut yang lebih serius sehingga terpaksa dibedah!

Lepas ni anda mungkin akan rasa lebih sukar untuk teruskan aktiviti harian dan terpaksa ambil cuti kerana tak mampu untuk berdiri lama di tempat kerja lagi!

Sakit lutut yang serius mula terasa apabila berlaku keradangan dan penipisan pada rawan lutut yang menyebabkan tulang rawan bergesel. (rujuk gambar di atas)

Masa mula-mula anda mungkin mengalami simptom seperti bunyi meletop apabila berjalan atau anda mungkin rasa lutut tegang dan sukar untuk dibengkokkan.

Penyakit ini dipanggil sebagai Arthritis atau lebih biasa doktor beritahu Gel Lutut habis.
Kebiasannya, kaum wanita lebih kerap mengalami masalah ini.

DENGAR PENERANGAN DALAM BENTUK VIDEO

Penyakit Arthritis ni terlalu kerap berlaku di Malaysia sampai orang kita terlalu ambil mudah untuk mencegahnya.

Ramai yang tak tau, sakit lutut kalau dah tahap kronik boleh menyebabkan kedua-dua kaki kita tak dapat digunakan seperti biasa lagi.

Masa tu jangan terkejut kalau anda terpaksa berjalan menggunakan tongkat atau terpaksa solat menggunakan kerusi.

Kos rawatan juga akan jadi lebih mahal. kali terakhir saya periksa, kos pembedahan memerlukan sekurang-kurangnya RM15 ribu!

Namun begitu, pencegahan awal boleh dibuat dengan sapuan Gel Amani dan meminum Pati Jus Amani.

BAGAIMANA GEL AMANI MEMBANTU?

Gel Amani bertindak pantas melegakan sakit lutut secara sapuan tanpa perlu dimakan. Bahan aktif seperti "Zingiber Officinale" (Ekstrak Halia Liar) yang terdapat dalam Gel Amani adalah baik untuk keradangan sendi dan terbukti secara klinikal melalui research yang dijalankan di Amerika Syarikat.

APA FUNGSI GEL AMANI?

Gel Amani adalah Ubat yang mampu melegakan sakit lutut dengan hanya sapuan tanpa perlu dimakan.

Ramai orang suka makan pil tahan sakit apabila sakit lutut menyerang.Tapi tak ramai yang tahu risiko yang bakal dihadapi apabila mereka makan ubat tahan sakit secara berlebihan.

JUS AMANI TU APA PULAK?

PATI JUS AMANI adalah makanan berkhasiat yang terdiri dari campuran madu, kurma, habatus sauda, minyak zaitun, kunyit dan halia, yang sangat baik untuk kesihatan lutut dan sendi.

Makanan berkhasiat ini dapat membantu menguatkan rawan lutut dan mencegah berlakunya arthritis dan masalah rawan haus yang boleh menyebabkan sakit lutut jadi lebih serius.

SELAMAT KE PAKAI?

Gunakan Gel Amani tanpa was-was kerana produk ini telah diperakui selamat digunakan oleh kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan pensijilan halal dari JAKIM. 

Ya, boleh pakai ketika solat dan waktu menunaikan ibadah umrah.

KESAN SELEPAS PAKAI?

  • Gel Amani mampu melegakan sakit lutut yang menyerang sepantas 5 minit
  • Lutut lebih mudah untuk dibengkokkan
  • Tak rasa sakit apabila naik tangga
  • Sapuan Gel Amani mampu menghilangkan rasa lenguh akibat berdiri lama
  • Pati Jus Amani mampu merawat sendi yang bermasalah dari dalam
  • Pati Jus Amani juga berfungsi sebagai energy booster yang memberikan anda tenaga sepanjang hari.

BETUL KE BERKESAN?

Anda tengok sendiri testimoni pengguna kami ni.

Testimoni Video pun kami ada.

ANDA MEMANG BERTUAH KALAU ORDER SEKARANG..

Sebab anda berpeluang untuk menang cabutan bertuah pengurut kaki Ogawa bernilai RM499 ini secara PERCUMA!

ORDER SEKARANG, TAK PERLU BAYAR DULU. BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. OK KAN?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Caj tambahan RM10 dikenakan pada pelanggan.

Jom Dapatkan SET AMANI SEKARANG Dengan Free Delivery Dan 100% Jaminan Wang Dikembalikan*!

Klik Button ‘Order Klik Sini’ Di Bawah Untuk Tempahan

Ingat, Promosi Ini Boleh Ditamatkan Pada Bila-Bila Masa. Selepas ini, anda perlu bayar sebenar dan tiada bonus akan diberikan.

Hantar Sampai Ke Tangan

Money Back Guarantee

Set A (Percubaan)

Melegakan sakit lutut dengan pantas
RM 35
  • 1 x Gel 30ml
  • FREE Postage

Set B (Gel Amani Sahaja)

Melegakan sakit lutut dan merawat dari dalam
RM 60
  • 1 x Gel 60ml
  • FREE Postage
RECOMENDED

Set C (Pati Jus Amani Sahaja)

Penjimatan Berganda
RM180
RM 85
  • 1 x Pati Jus Amani
  • FREE Postage

Soalan-soalan lazim yang customer kami selalu tanya​

Gel Amani mampu melegakan sakit lutut yang menyerang dengan hanya sapuan di kawasan tersebut.

Kedua-dua produk Amani selamat dipakai dan telah mendapat kelulusan dari KKM dan Halal dari JAKIM.

Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami 

Sapu Gel Amani di di sekeliling kawasan yang sakit sehingga rata.

Jus Amani pula boleh diminum terus tanpa perlu dibancuh dengan air. 

Untuk sesetengah pesakit lutut tahap kronik, ada sebahagian orang akan rasa sedikit sakit bila pakai Gel Amani.

Teruskan je pakai kerana ia adalah sebahagian dari healing process.

Tak semua ubat serasi dengan badan pesakit. Tapi Alhamdulillah, setakat ni 8 dari 10 orang akan beri respons positif bila gunakan produk Amani.

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami 

Kami ad amenyediakan sercice COD. Bagi anda yang tidak mempunyai perbankan internet boleh buat bayaran pada posmen ketika barang sampai.

anda dapat diskaun 14% untuk pekej Set Super Jimat, pelbagai free gift menarik dan peluang menang cabutan bertuah.


Shopping Cart
There are no products in the cart!